Summer is finely here in south east England! This is one of my favorite light meals, cooked in a few minutes, it's vegan and it's gluten free as well as tasty and wholesome!
Потребни состојки:
( за 2 особи )
100 гр инстант палента
400 мл вода или 450 ако ја сакате покашаста
сол
маслиново масло
свежи големи печурки, може и мали
магдонос
Во подлабок сад ставете ги печурките цели, додајте малку сол и лажица-две маслиново масло или путер.
Динстајте ги на тивко покриени со капак околу 10 минути.
Во меѓувреме сварете ја палентата:
Во подлабок сад ставете вода, пред да зоврие додајте ја палентата и варете ја кратко мешајки цело време.
Сервирајте ја со печурките одозгора, посолите и попаприте и додајте маслиново масло како и сокот од печурките.
Посипете сецкан магдонос.
Салата по желба.
Ingredients:
( for 2 people )
100 gr instant polenta
400 ml water or 450 ml if you like it to be more runny
salt, pepper98
olive oil
big mushrooms such as portobello or any mushrooms will do
parsley
Place the mushrooms into a pan, season with salt, pour some oil or butter if you like and cook them for 10 minutes with lid on.
In a meantime put the water in a pot for the polenta.
Before the water bubbles pour in polenta and stir it all the time for a very few minutes.
Serve it warm with the mushrooms on the top, pour over the liquid from the mushrooms and some olive oil.
Season with salt and pepper.
Sprinkle some chopped parsley.
Serve it with salad.